hjälp dina anställda från utmaning till utveckling.

Det räcker inte att ge din medarbetare i en förändringsprocess en lista på lediga jobb. Att hitta rätt jobb kräver att man går igenom flera led där man ser till erfarenhet, kompetens, kultur och personliga önskemål. Våra lösningar säkerställer att medarbetaren har tillgång till de mest relevanta jobbmöjligheterna. Våra dedikerade jobbfinnare förkortar processen för den arbetssökande genom att leverera handplockade rekomenndationer för roller, kontakter och organisationer.

hjälp dina medarbetare till ett nytt jobb - snabbare.

Vi förenklar jobbsökningsprocessen för dina medarbetare och sparar dem den tid, energi och frustration som det ofta kan innebära. Detta genom att vi förser dem med handplockade jobbmöjligheter och kopplar dem samman med de rätta kontakterna.

handplockade jobb

En dedikerad jobbfinnare lär känna individen på djupet och tar reda på erfarenheter, kompetenser och personliga preferenser. Baserat på detta identifierar och levererar jobbfinnaren de mest relevanta jobben från bland annat job boards, forum och karriärsidor.

det personliga nätverket

Att nätverka är fortfarande ett av de bästa sätten att landa ett nytt jobb. Våra jobbfinnare vet hur man hittar de människor som kommer att vara mest inflytelserika i en persons jobbsökande, och förser den arbetssökande med namn och kontaktinformation. Allt för att säkerställa framgångsrika nätverksresultat.

kontakt med rekryterare

Som en del av Randstad-familjen har vi tillgång till över 6 500 rekryterare världen över. Våra jobbfinnare matchar rekryterarna de känner till med lämpliga kandidater.

prata med en expert.

vi berättar gärna hur vi kan hjälpa din organisation och dina medarbetare.

kontakta oss