alla behöver en coach

Coachning är ett enkelt sätt att hitta rätt väg till yrkesutveckling, nytt jobb eller nya arbetsuppgifter. Den personliga coachen ser till att målen uppnås snabbare och utan onödiga omvägar. Den personliga coachen förstår de anställdas personliga såväl som professionella mål. Genom professionell coachning och beprövade metoder hjälper vi individer att ta nästa steg i karriären.

den personliga coachen

Varje medarbetare som är på väg mot en ny början matchas med en certifierad coach baserat på branschkunskap och karriärmål - inte bara geografi. Oavsett individuella mål får dina anställda den motivation, de råd och resurser de behöver för att snabbt nå sitt nya jobb.

Den personliga coachen kommer att göra allt för att se medarbetaren och dennes behov. De blir ett starkt team som tillsammans möter både upp- och nedgångar. Coachupplevelsen fylls med personliga möten, en väl beprövad metodik och en för varje arbetssökande unik strategi. Vår mobilvänliga plattform gör det dessutom möjligt för medarbetarna att kontakta sina coacher var som helst, när som helst.

ett unikt tillvägagångssätt

Våra coacher matchas noggrant med dina anställda baserat på branschkunskap och erfarenhet - oavsett geografi. Att engagera sig med en specialiserad coach stärker individens förmåga att övervinna hinder och underlättar övergången till ett nytt jobb

upptäck, planera, genomför

Med vår beprövade coachingmetodik, utformad för att skapa konsistens och samtidigt möjliggöra en hög personaliseringsnivå, hjälper vi dina anställda att snabbare komma tillbaka in i arbete. Våra coacher tillhör de mest kvalificerade i branschen och hjälper dina anställda att snabbt upptäcka sitt fokus, skapa en plan för jobbsökningsprocessen och sedan hålla sig till den.

prata med en expert.

vi berättar gärna hur vi kan hjälpa din organisation och dina medarbetare.

kontakta oss