stå ut från mängden

Anställande chefer, rekryterare och andra beslutsfattare i HR-frågor får hundratals ansökningar och hinner sällan lägga mer än ett par sekunder på att granska ett CV eller en online-profil. Därför är det extra viktigt att beskriva sig själv effektivt. Det är något många arbetssökande har svårt för - så därför gör våra professionella CV-skrivare det åt dem.

våra professionella CV-skrivare

  • matchas med deltagare baserat på expertis och område
  • tar fram marknadsmaterial som är unikt för varje deltagare
  • är experter på att skriva personliga brev och CV:n rika på nyckelord som gör att de går igenom olika ansökningssystem
  • skapar personligt varumärkesmaterial inom en vecka

skapa förutsättningarna för att lyckas på arbetsmarknaden

Våra professionella CV-skrivare sätter sig in i de olika händelserna i den arbetssökandes karriär och bidrar till att skapa en tidslinje som visar kompetens och progression. Att komma ut på arbetsmarknaden med uppdaterade och välskrivna ansökningshandlingar ger dina anställda de bästa förutsättningarna på arbetsmarknaden: de kallas på fler intervjuer, får större konkurrensfördelar, förkortade jobbsökningstider och bättre jobberbjudanden.

en unik strategi

Våra experter är inte bara bra på att skriva. De är också experter på att skapa anpassade ansökningshandlingar som gör att den arbetssökande sticker ut som en potentiell kandidat för flera företag - både i digitala databaser och i högen av ansökningar på den rekryterande chefens skrivbord.

CV-skrivning

Vi försöker inte klämma in någon i en mall - vi skapar anpassade CV:n och online-profiler för alla olika branscher och nivåer i karriären. Genom att hjälpa deltagaren med detta frigör vi dennes tid för att utforska sitt professionella nätverk.

digital profil

Att anställa kandidater baserat på sociala nätverk såsom LinkedIn blir allt vanligare. Nätverken är lättillgänglig och ger rekryterare och rekryterande chefer en större insikt i en sökandes personlighet. Vi skriver de digitala profilerna för att lyfta individens kompetens och säkra att hon eller han står ut i mängden för att bli en attraktiv kandidat.

personligt brev

Vi hjälper din medarbetare med ett professionellt skrivet personligt brev som väcker målarbetsgivarens intresse och triggar till en intervju. Det personliga brevet ska visa på den förståelse av målföretaget och koppla samman den arbetssökandes kompetens med företagets mål.

prata med en expert.

vi berättar gärna hur vi kan hjälpa din organisation och dina medarbetare.

kontakta oss