vad är rusta och matcha?

Rusta och matcha är för dig som behöver stöd och coachning i ditt jobbsökande. Det är Arbetsförmedlingen som fattar beslut om du har rätt till tjänsten. Om du är berättigad tjänsten får du själv välja en leverantör som kommer att hjälpa dig på vägen mot ditt nya jobb. Du kan välja Randstad RiseSmart som leverantör och får då hjälp genom vad vi kallar för Randstad RiseSmart Academy.

jag vill veta mer

hur kan randstad risesmart hjälpa mig?

Är du berättigad tjänsten Rusta och Matcha via Arbetsförmedlingen så kan vi hjälpa dig mot ditt nya arbete. Det gör vi genom vad vi kallar för Randstad RiseSmart Academy. Om du vet vad du vill och har kunskaperna som krävs kan vi direkt matcha dig med något av de tusentals företag vi samarbetar med. Som en del av Randstad, världsledande inom bemanning och rekrytering, har vi ett stort kontaktnät med många spännande företag inom alla olika områden. Saknar du kompetensen och förutsättningarna som krävs kan vi istället hjälpa dig genom kompetensutveckling.

hur ansöker jag?

För att ansöka behöver du vara berättigad tjänsten Rusta och Matcha via Arbetsförmedlingen. Är du det kan vi hjälpa dig att komma tillbaka på arbetsmarknaden. 

  1. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och be om att få stöd från Randstad RiseSmart. 
  2. Ange KA-numret för den ort du tillhör. KA-numret finner du här nedan genom att klicka på den ort du önskar få stöd från.
  3. Sådär - tillsammans tar vi fram en plan för hur du snabbast ska nå ditt nya jobb!

orter med erbjudande om stöd

europeiska socialfonden

Detta projekt medfinansieras av Europeiska socialfonden. Europeiska socialfonden stöder projekt som motverkar utanförskap och främjar kompetensutveckling.

Europeiska unionen / Europeiska Socialfonden

prata med en expert.

vi berättar gärna mer om ditt program.

kontakta oss