vart din resa än leder

Oavsett om du strävar efter att hitta ett liknande jobb, vill byta karriär helt, jobba uppdragsbaserat eller utforska kreativa pensioneringsalternativ, har vi certifierade experter och prisbelönad teknik för att hjälpa dig förverkliga dina drömmar.

lär känna vårt team

din personliga karriärcoach

Du matchas med en av våra erfarna jobbcoacher som hjälper dig till din nya början, med utgångspunkt i dina karriärdrömmar och preferenser om bransch, roll och geografi.

din professionella CV-skribent och varumärkesbyggare

Ditt CV och din digitala profil såsom LinkedIn fungerar som din personliga introduktion till anställande chefer och rekryterare. Vi hjälper dig skriva och utforma dem för att se till att du sticker ut från mängden och får ditt drömjobb.

din professionella jobbfinnare

Din alldeles egen jobbfinnare underlättar ditt jobbsökande genom att hitta, handplocka och presentera jobb för dig - helt baserade på dina tidigare erfarenheter, färdigheter och preferenser.

stöd i jobbsökandet

program via arbetsförmedlingen

Som berättigad till tjänsten Stöd och matchning eller Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen kan vi hjälpa dig hitta din plats i arbetslivet. Oavsett bakgrund är du unik och vi vill att du ska få upptäcka alla de möjligheter som du har. 

Under pågående pandemi erbjuds också programmet som distansprogram.

läs mer

riktiga jobb

Vi söker dig som är utrikesfödd och som ännu inte har fått ett jobb i Sverige.

Genom vårt projekt riktiga jobb hjälper vi dig att hitta din plats på arbetsmarknaden. Projektet genomförs i Västerbotten, Stockholm, Västra Götaland, Kalmar och Skåne.

läs mer

är du deltagare?

logga in i deltagarportalen

till inlogg

prata med en expert.

vi berättar gärna mer om ditt program.

kontakta oss