en global ledare inom lösningar för talanghantering

Vi skapar affärspartnerskap för livet och erbjuder tjänster som gör skillnad. De inkluderar bland annat benchmarking, best practices och rekommendationer för kostnadsbesparingar.

human forward

Vi tror på empati och förståelse. Därför förstår vi behovet av personlig support och guidning som bara kommer från ett team av dedikerade och högt kvalificerade experter som har tiden som krävs för att lära känna ditt företag och dina medarbetare på djupet.

tech & touch

Vi investerar i innovationer som gör skillnad på riktigt, och jobbar ständigt på att skapa lösningar som är anpassade att möta de utmaningar som dagens arbetskraft möter. Vår mångsidiga leveransmodell ger bättre resultat och upplevelser för våra kunder och deras medarbetare.

randstad risesmart i sverige

Randstad RiseSmart i Sverige har sitt ursprung i det etablerade omställningsföretaget Antenn Consulting grundat i Stockholm 1991. Under 2016 förvärvades Antenn tillsammans med vår nordiska ägare Proffice av det globala HR-serviceföretaget Randstad Group, världens ledande leverantör inom bemanning, rekrytering och omställning.

Under 2015 förvärvade Randstad Group även RiseSmart Inc i syfte att stärka Randstads digitala portfölj och den internationella bredden för leverans av outplacement och andra karriärtjänster. RiseSmart har sedan starten i USA 2007 innovativt bemött behov hos organisationer i förändring och deras anställda utifrån ett digital fokus.

Under 2019 integrerades RiseSmarts digitala lösningar med Antenns välbeprövade metodik och nu är vi tillsammans Randstad RiseSmart. Det innebär att vi i Sverige nu erbjuder våra kunder och deltagare ett förstärkt leveranskoncept och en teknisk plattform som ständigt utvecklas. Vårt företag kombinerar dynamiken, det personliga bemötandet och flexibiliteten hos små och medelstora företag med den enorma potentialen i modern teknik.

läs pressmeddelandet här

ledningsgruppen

randstad risesmart sverige.

gabriella nilsson

gabriella nilsson

direktör

Gabriella började på Randstad RiseSmart 2022 och tog med sig en branschkunskap som hon samlat på sig under över 20 år. I ledande befattningar inom olika organisationer har hon stöttat kunder med förändringsledning, omställningsstöd, outplacement och rekryteringstjänster. Hon har ett stort engagemang i att skapa framgång för sina kunder och att säkerställa att alla individer får utrymme att utvecklas och forma sin framtida karriär.

desirée harknäs

desirée harknäs

affärsområdeschef public & leveransstrateg

Desirée har varit med oss sedan 90-talet. Hon är starkt kopplad till utvecklingen av Randstad RiseSmart i Sverige och vilka vi är idag. Som leveransstrateg är hon en del av framgången för alla våra deltagare, men hennes huvudfokus är våra tjänster för Arbetsförmedlingen. Inom det området ger vi stöd till arbetslösa att hitta ett jobb eller starta en utbildning.

anneli giocondi

anneli giocondi

regionchef & försäljningschef

Annelie gick över till RiseSmart från Randstad HR 2016 och är med sin långa erfarenhet inom HR-branschen en betrodd rådgivare inom bland annat karriärrörlighet, karriäromställning, successionsplanering, omstruktureringsprojekt och karriärutveckling. Som erfaren chef och ledare samt tidigare rekryterare och talangansvarig har hon djupa insikter i kundernas vardagsutmaningar och behov.

paulina gustafsson

paulina gustafsson

regiondirektör & senior karriärcoach

Med en lång karriär som coach med erfarenhet från ett brett spektrum av branscher och karriärnivåer har Paulina en gedigen meritlista. Hon är känd för inkludering och sitt stora engagemang för team och deltagare och anser att alla har en plats på arbetsmarknaden. Hon får människor att känna sig uppskattade och stöttar dem i att hitta jobb utifrån deras kunskap, talang och unika egenskaper.

frida kristoffersson

frida kristoffersson

concept manager

Med över 20 års erfarenhet från organisatoriska effektivitetsinsatser och digital utveckling kopplat till outplacement- och karriärutvecklingstjänster har Frida en bred kompetens inom konceptualisering, implementering och projektledning. Hon samarbetar med våra affärspartners för att anpassa våra tjänster till kundernas behov och lokaliserar nya globala innovationer till den svenska marknaden.

prata med en expert.

vi berättar gärna hur vi kan hjälpa din organisation och dina medarbetare.

kontakta oss