en global ledare inom lösningar för talanghantering

Vi skapar affärspartnerskap för livet och erbjuder tjänster som gör skillnad. De inkluderar bland annat benchmarking, best practices och rekommendationer för kostnadsbesparingar.

human forward

Vi tror på empati och förståelse. Därför förstår vi behovet av personlig support och guidning som bara kommer från ett team av dedikerade och högt kvalificerade experter som har tiden som krävs för att lära känna ditt företag och dina medarbetare på djupet.

tech & touch

Vi investerar i innovationer som gör skillnad på riktigt, och jobbar ständigt på att skapa lösningar som är anpassade att möta de utmaningar som dagens arbetskraft möter. Vår mångsidiga leveransmodell ger bättre resultat och upplevelser för våra kunder och deras medarbetare.

randstad risesmart i sverige

Randstad RiseSmart i Sverige har sitt ursprung i det etablerade omställningsföretaget Antenn Consulting grundat i Stockholm 1991. Under 2016 förvärvades Antenn tillsammans med vår nordiska ägare Proffice av det globala HR-serviceföretaget Randstad Group, världens ledande leverantör inom bemanning, rekrytering och omställning.

Under 2015 förvärvade Randstad Group även RiseSmart Inc i syfte att stärka Randstads digitala portfölj och den internationella bredden för leverans av outplacement och andra karriärtjänster. RiseSmart har sedan starten i USA 2007 innovativt bemött behov hos organisationer i förändring och deras anställda utifrån ett digital fokus.

Under 2019 integrerades RiseSmarts digitala lösningar med Antenns välbeprövade metodik och nu är vi tillsammans Randstad RiseSmart. Det innebär att vi i Sverige nu erbjuder våra kunder och deltagare ett förstärkt leveranskoncept och en teknisk plattform som ständigt utvecklas. Vårt företag kombinerar dynamiken, det personliga bemötandet och flexibiliteten hos små och medelstora företag med den enorma potentialen i modern teknik.

läs pressmeddelandet här

prata med en expert.

vi berättar gärna hur vi kan hjälpa din organisation och dina medarbetare.

kontakta oss