underlätta övergången för dina medarbetare.

Saknar du ett effektivt karriärprogram för dina medarbetare kommer de naturligt välja att söka sig vidare utanför organisationen. Var öppen om era lediga tjänster och förbered dina medarbetare på att ta sig an nya utmaningar, med hjälp av personlig coaching, professionell CV-skrivning och de anpassade resurser de behöver för att navigera i en intern jobbsökningsprocess.

ge dina anställda en konkurrensfördel

Personlig och dedikerad coaching inom ämnen såsom internt nätverkande och intervjuförberedelser - i kombination med CV, personligt brev och digitala profiler framtagna tillsammans med en dedikerad varumärkesexpert - ger dina anställda de bästa förutsättningarna att få ett nytt jobb inom organisationen.

hjälp medarbetarna att upptäcka karriärvägar

Genom att erbjuda dina medarbetare tillgång till handplockade jobbmöjligheter som levereras till alla enheter, säkerställer du möjligheten för dem att ta sig an nya, relevanta roller inom företaget. Med tillgång till ett online karriärhanteringssystem, karriärverktyg, aktuellt karriärövergångsinnehåll och levande övningar förbereds dem för varje aspekt av deras interna jobbsökning.

lyft ansvaret från dina anställda.

När kompetensmobilitet är nödvändigt, har de flesta HR-team inte resurserna som krävs för att göra det till verklighet.

spåra engagemang och framgång

Få spårning och rapportering när du önskar, tillsammans med insiktsfull dataanalys för att driva affärsbeslut. Förstå vilka avdelningar och affärsenheter som framgångsrikt använder intern kompetens, och vilka team som behöver mer uppmuntran och vägledning för att förbättra arbetsplatsens kultur.

matcha anställda till lediga tjänster

Förstärk dina initiativ för kompetensmobilitet med innovativ teknik för att få bättre genomslag. RiseSmart SmartMatch™ matchar effektivt interna jobbmöjligheter med dina anställda som söker nya möjligheter, vilket underlättar arbetet att flytta kompetens inom organisationen.

därför karriärprogram.

Randstad RiseSmart karriärprogram gör det möjligt för dina medarbetare att snabbt upptäcka nya möjligheter inom organisationen. På så sätt kan du behålla kompetensen inom bolaget, samtidigt som du skapar en flexibel och mobil arbetsmiljö. Genom vår semantiska matchningsteknik matchar vi medarbetarens mål, färdigheter och erfarenheter med relevanta interna möjligheter. Lyft bördan från ditt HR-team erbjud en sömlös och smidig upplevelse för dina medarbetare.

fördelar med randstad risesmart karriärprogram

 • Reducera kostnader
 • Lägre rekryterings- och anställningskostnader
 • Minskad tids- och resursåtgång för onboarding
 • Lägre avgångskostnader under tider i förändring
 • Fastställ en strategi för kompetensmobilitet
 • Minska negativa känslor hos dina anställda
 • Behåll institutionell kunskap
 • Öka engagemanget
 • Förstå värdet
 • Få data och analysrapportering på begäran
 • Minska bördan för ditt HR-team
 • Matcha anställda effektivt mot lediga tjänster

lösningar för stora företag.

För organisationer med stor distribuerad arbetskraft är omfördelning ingen enkel uppgift. Det är en komplex kombination av att identifiera kompetens och lediga tjänster och matcha dem mellan olika avdelningar, affärsenheter och till och med geografiska platser. Vi har tekniken, resurserna och expertisen som behövs för att leverera en personalstyrningslösning som sträcker sig utanför gränserna för ett enda kontor.

prata med en expert.

vi berättar gärna hur vi kan hjälpa din organisation och dina medarbetare.

kontakta oss