den perfekta matchningen

Det första steget är att du matchas med en coach som har rätt kunskap, erfarenhet och expertis inom just din specifika bransch eller position.

expertråd

Du kan känna dig trygg i att din coach har den kunskap och erfarenhet som krävs. Alla våra coacher har en utbildnings- och yrkesbakgrund som stärker våra tjänster. De är beteendevetare, legitimerade arbetsterapeuter, legitimerade psykologer, rekryterare och tidigare arbetsförmedlare för att nämna ett par exempel, och har alla en bred erfarenhet från en mängd olika branscher.

få resultat snabbare

Din coach kommer att göra allt för att se dig och dina behov. Ni blir ett starkt team som tillsammans möter både upp- och nedgångar. Din coachupplevelse ska fyllas med personliga möten, en väl beprövad metodik och en för dig unik strategi. Med stöttning från din coach kommer du att landa ditt nya jobb betydligt snabbare än på egen hand.

ditt budskap

Särskilj dig från andra kvalificerade kandidater genom ett starkt personligt och professionellt varumärke. Vi hjälper till att identifiera och formulera dina unika förmågor och värdet du ger organisationer i ett övertygande och kortfattat uttalande som svarar på frågan "berätta om dig själv."

skräddarsytt CV

Vi lär dig inte bara hur du skriver ditt CV - vi skriver det åt dig. Din certifierade CV-skribent väljer varje ord med omtanke för att lyfta fram dina prestationer och unika förmågor. Tillsammans går ni även igenom och utvärderar din LinkedIn-profil för att förbättra den.

optimerat för synlighet

Eftersom ditt CV utformas av experter kommer det att vara sökoptimerat och anpassat för de allra senaste systemen - allt för att du ska bli upptäckt snabbare.

jobbfinnare

Våra jobbfinnare tar sig tid att förstå dina karriärmål och personliga preferenser på djupet. Utifrån detta förser de dig med ett konstant flöde av jobbmöjligheter som matchar din bakgrund, dina intressen och dina mål.

intelligenta algoritmer

Randstad RiseSmarts patenterade SmartMatch-motor processar tiotusentals jobb från olika jobbsidor och företags karriärsidor - allt inom bara några sekunder - och levererar enbart de jobb som matchar din specifika profil.

tillgång till rekryterare

Tack vare att vi är en del av Randstad, världsledande inom bemanning och rekrytering, får du tillgång till ett stort globalt nätverk av rekryterare och exklusiva jobbmöjligheter.

ta hjälp av varandra

Vi anordnar mindre grupper som leds av en karriärcoach där du och andra arbetssökande kan träffas för att diskutera mål, utmaningar och erfarenheter samt bredda era nätverk.

gamla och nya kontakter

Med vår kontaktupptäckningsmotor får du tillgång till en lista över dina nuvarande kontaker, och även och information och kontaktuppgifter till relevanta kontakter du borde lära känna.

innehållsbibliotek

Omfattande resurser för de senaste tipsen inom jobbsökande.

kontrollverktyg för referenser

Få värdefulla insikter om vad dina tidigare medarbetare och chefer har att säga om dig.

arbetsmarknadsanalys

Rapporter som visar var du befinner dig i jämförelse med andra sökande.

företagsspecifika rapporter

Detaljerade insikter om företagets finansiella status, lönenivåer och ledarskap med mera.

personaliserade lönerapporter

Rapporterna baseras på position, företagets storlek, geografisk plats och förväntningar på prestation.

bedömningar

Leds av karriärcoacher för att underlätta dina professionella utveckling.

aktuella workshops

Periodiska boot camps inom aktuella ämnen, så som frilansarbete, gig-ekonomin och mycket mer.

veckovisa webbseminarier

Leds av branschexperter på ämnen som LinkedIn, att löneförhandla, nätverkande och mycket mer.