vi erbjuder Rusta och matcha 2

Arbetsförmedlingen har utvecklat matchningstjänsten Rusta och matcha, och sedan den 17 april 2023 har Rusta och matcha bytt namn till Rusta och matcha 2. Tjänsten innebära det samma som tidigare, det vill säga stöttning och coachning till dig som är arbetssökande. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig framåt i ditt sökande efter nytt jobb.

vad är rusta och matcha?

Rusta och matcha är för dig som behöver stöd och coachning i ditt sökande efter nytt jobb. Det är Arbetsförmedlingen som fattar beslut om du är berättigad till tjänsten Rusta och matcha. Om du har rätt till tjänsten får du själv välja en leverantör som kommer att hjälpa dig på vägen mot ditt nya jobb. Om du väljer Randstad RiseSmart som Rusta och matcha leverantör, får du hjälp genom vad vi kallar för Randstad RiseSmart Academy.

Se vanliga frågor och svar för Rusta och matcha.

våra KA-nummer

för Rusta och matcha.

KA-nummer

hur ansöker jag till RiseSmart Rusta och matcha?

För att kunna ansöka behöver du vara berättigad tjänsten Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen. Är du det kan vi hjälpa dig att komma tillbaka på arbetsmarknaden. 

  1. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och be om att få Rusta och matcha stöd från Randstad RiseSmart. 
  2. Ange KA-numret för den ort du tillhör. KA-numret finner du längst ner på sidan. Här klickar du på den ort du önskar få stöd ifrån.
  3. Sådär - tillsammans tar vi fram en plan för hur du snabbast ska nå ditt nya jobb! 

vanliga frågor om Rusta och Matcha

prata med en expert.

vi berättar gärna mer om ditt Rusta och matcha program.

kontakta oss

orter med erbjudande om Rusta och matcha 2 stöd