vad är stöd & matchning?

Stöd och matchning är för dig som behöver stöd och coachning i ditt jobbsökande. Det är Arbetsförmedlingen som fattar beslut om du har rätt till tjänsten. Om du är berättigad tjänsten får du själv välja en leverantör som kommer att hjälpa dig på vägen mot ditt nya jobb. Du kan välja Randstad RiseSmart som leverantör och får då hjälp genom vad vi kallar för Randstad RiseSmart Academy.

jag vill veta mer

hur kan randstad risesmart hjälpa mig?

Är du berättigad tjänsten Stöd och matchning via Arbetsförmedlingen så kan vi hjälpa dig på vägen mot ett nytt jobb. Det gör vi genom vad vi kallar för Randstad RiseSmart Academy. Genom coachning och stöttning hjälper vi dig hitta din plats på arbetsmarknaden. Om du vet vad du vill och har kunskaperna som krävs kan vi direkt matcha dig med något av de tusentals företag vi samarbetar med. Som en del av Randstad, världsledande inom bemanning och rekrytering, har vi ett stort kontaktnät med många intressanta företag inom alla olika områden. Saknar du kompetensen och förutsättningarna som krävs kan vi istället hjälpa dig genom kompetensutveckling.

hur ansöker jag?

För att ansöka behöver du vara berättigad tjänsten Stöd & matchning via Arbetsförmedlingen. Är du det kan vi hjälpa dig att komma tillbaka på arbetsmarknaden. 

  1. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och be om att få stöd från Randstad RiseSmart. 
  2. Ange KA-numret för den ort du tillhör. KA-numret finner du här nedan genom att klicka på den ort du önskar få stöd från.
  3. Sådär - tillsammans tar vi fram en plan för hur du snabbast ska nå ditt nya jobb!

orter med erbjudande om stöd

du är unik

Du är unik och därför utgår vi från precis det varje gång du är i kontakt med din personliga coach. Förmodligen har du många fler möjligheter än du känner till och tillsammans kommer vi att utforska dem samtidigt som vi jobbar för att du ska nå dina uppsatta mål. Under tiden kommer du att växa och utvecklas genom nya kunskaper och insikter om både dig själv och arbetet.

prata med en expert.

vi berättar gärna mer om ditt program.

kontakta oss