du är unik

Du är unik och därför utgår vi från precis det varje gång du är i kontakt med din personliga coach. Förmodligen har du långt fler möjligheter än du känner till och tillsammans kommer vi utforska dem samtidigt som vi jobbar för att du ska nå dina uppsatta mål. Under tiden kommer du få växa och utvecklas genom nya kunskaper och insikter om både dig själv och arbetet.

Att söka jobb är ett jobb, och hos oss får du verktygen du behöver för att göra det. Allt från tillgång till dator till kunskaper om hur man strukturerat söker jobb och hur du tar fram slagkraftiga ansökningshandlingar. Du får delta på seminarier, workshops och rekryteringsträffar. Du får ett sammanhang.

så ansöker du.

Är du berättigad tjänsten Stöd & matchning eller Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen kan vi hjälpa dig att komma tillbaka på arbetsmarknaden. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och be om att få stöd från Randstad RiseSmart. Under respektive ort nedan hittar du det KA-nummer du behöver för att kunna ansöka om Stöd & matchning eller Rusta och matcha på Arbetsförmedlingen.

orter med erbjudande om stöd

prata med en expert. vi hjälper dig hitta nästa steg.

bli kontaktad